Het Roer Moet OM!

Geïnspireerd door de succesvolle campagne Time To Change in Engeland heeft de Orange Monday Foundation het initiatief genomen deze campagne ook in Nederland te realiseren onder de naam Time To Change NL en Het Roer Moet OM in in de Gezondheidszorg, kortweg ‘Het Roer Moet OM’.

De stichting Orange Monday behartigt de belangen van clienten en patienten met psychische klachten. In 2012 hebben wij de ‘Time To Change’ actie uit Engeland geadopteerd. Sinds 4 augustus 2014 hebben wij vanuit de gedachte ‘Time To Change NL’ de petitie Het Roer Moet OM in de Gezondheidszorg uitgeschreven.

Op 4 augustus 2014 schreef de stichting de petitie ‘Het Roer Moet OM’ uit en vanaf 14 maart 2015 heeft deze beweging  een website: www.hetroermoetomin.nl

Klik op het logo en teken de petitie

Van oorsprong komend uit de Geestelijke Gezondheidszorg is Orange Monday nu gericht op een integrale aanpak van de (Geestelijke) Gezondheidszorg. In 2017 gaat het gedachtegoed van de stichting dan ook op in de nieuwe stichting Integrale Gezondheidszorg Plus die is opgericht op woensdag 28 juni 2017.

Binnen deze integrale aanpak staan naast de mentale (psychische) en fysieke (somatische) gezondheid ook de sociaal en maatschappelijke status, zoals relatie, werk en je sociale omgeving centraal. De Vitaliteitfactor© is de basis (instrument) van deze aanpak. Uit het oogpunt van de holistische benadering hebben wij de petitie dan ook uitgeschreven aangaande de volledige Gezondheidszorg.

Vitaliteit Groep Nederland
Vitaliteit Groep Nederland heeft de Vitaliteitfactor ontwikkeld en is het kennis- en opleidingsinstituut dat de opleiding tot Vitaliteit Expert verzorgd.

Steun Orange Monday en teken de petitie! (klik op de afbeelding).

Ruim 32.000 mensen ging u voor!

Martin Jan Melinga
Voorzitter stichting Orange Monday
M: 06 – 42 93 13 46
E: martin@orangemonday.nl

 

Een reactie op Het Roer Moet OM!

  1. Als ervaringsdeskundige en ZZPer in coaching en counseling wil ik graag een bijdrage leveren. Ben inmiddels ambassadeur presentatie/media bij SSTS. Wil meer doen, heb inzicht nodig in de enorme diversiteit in stichtingen en dergelijke die zich hiermee bezig houden. Wil in ieder geval een boek over mijn leven schrijven, waar ik mogelijk ook hulp bij kan gebruiken. Kortom, vragen genoeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s