Vitaliteit Groep Nederland

Integrale Gezondheidszorg Plus in één centrum

De nieuwe stichting Integrale Gezondheidszorg Plus en Vitaliteit Groep Nederland slaan de handen in één. In de (nabije) toekomst dienen alle zorgconsumenten voor alle dingen die spelen in hun leven op het gebied van IGZ+ op één locatie begeleiding te krijgen.

Gestreefd wordt naar een landelijke dekking met in de grote steden in elke provincie regionale IGZ+ Vitaliteit Centra te realiseren. In de kleinere gemeenten komen dan lokale service punten waar Vitaliteit Experts zorgconsumenten lokaal en in de wijken van dienst kan zijn.

Op dit moment zijn de beide organisaties in enkele steden actief met de realisatie van pilot-vestigingen. Aan de hand daarvan groeit het netwerk van IGZ+ Vitaliteit Centra de komende jaren naar een landelijke dekking.

Kijk voor meer informatie op de sites:

Stichting Integrale Gezondheidszorg Plus | www.igzplus.nl

Vitaliteit Groep Nederland | www.vitaliteitgroep.nl

Uiteraard hou ik u ook geïnformeerd via deze pagina. Voor een betere en betaalbare gezondheidszorg, daar staan wij voor!

Wilt u meedenken in IGZ+ Vitaliteit Centra. Neem dan contact met mij op, per mail martin@orangemonday.nl of telefoon: 06 – 42 93 13 46.

 

2 reacties op Vitaliteit Groep Nederland

  1. Jolanda Groen zegt:

    Zeer veelbelovend ik wil hier meer over lezen. Stichting Tante Joy zet zich in voor de omgeving van de jonge mantelzorger. Voorlichting, educatie en training aan ouders en familie en zorg professionals is onze passie. Hoe denken jullie over het opgroeien van het kind met een psychisch zieke ouder of broer of zus?

    Groet,
    Jolanda Groen – Raargever

  2. Beste Fay, dit zijn vragen die we niet zo maar openbaar gaan beantwoorden, maar die binnen het traject om Franchisenemer te worden van Orange Monday Centers uitgebreid aan de orde komen. Als je wil reageren op één van de vacatures, stuur dan je mail naar martinjan.melinga@omcenters.nl Bedankt voor je belangstelling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.