Stichting IGZ Plus

Op 28 juni 2017 is Stichting IGZ+ opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 8577.15.793. Stichting IGZ+ is een samenwerkingsorgaan op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende diensten.

Doel: het bevorderen, ondersteunen en realiseren van Leefstijl Gezondheidszorg.

Definitie gezondheidszorg
Stichting IGZ Plus komt voort uit stichting Orange Monday Foundation (behartiging van belangen (in de meest brede zin van het woord) van mensen met psychische klachten).

Stichting IGZ+ is van mening dat mentale (geestelijke) en fysieke (lichamelijke) gezondheidszorg niet van elkaar te scheiden zijn. De stichting slaat de spreekwoordelijke brug in de gezondheidszorg en voegt daar complementaire hulp- en dienstverlening aan toe. Te denken valt aan sociaal- en maatschappelijke dienstverlening, juridische- en financiële dienstverlening et cetera. Kortom, Leefstijl Gezondheidszorg. OP 20.02.2020 publiceerde de stichting het Rapport ‘Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg’ klik op de afbeelding hierboven om te downloaden.

Maar dit is nog niet alles
Stichting Orange Monday heeft samen met de Vitaliteit Groep Nederland een instrument ontwikkeld die integratie van de diverse zorgsectoren ook mogelijk maakt. Het VitaliteitQuotiënt en de opleiding tot Vitaliteit Expert wordt dan ook ondersteund en bevorderd vanuit de stichting IGZ Plus

Waarom die plus?
Zorgconsumenten hebben recht op de beste zorg van zorgverleners (in de meest brede zin van het woord). Binnen Stichting IGZ+ krijgt de zorgconsument de hulp- en zorg die zij verdiend en de zorgverlener kan de hulp- en zorg beter en goedkoper leveren. Het werkplezier van de zorgverlener zal tevens groter worden. Een win-win situatie.

Website Stichting IGZ Plus
Op de site www.igzplus.nl van stichting IGZ Plus vind u meer informatie

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.