Heb jij de persoonlijke uitnodiging al ontvangen? Ben je #zpp’er of werk je in loondienst, je bent van harte welkom in #Zwolle of elders in Nederland! #coach #trainer #HR #gezondheidszorg #ProjectVF

Waarom deze vraag? Mijn collega’s uit Zwolle hebben namelijk een uitnodiging verstuurd aan zzp’ers in Zwolle en omgeving. Eigenlijk wel heel Noord-Nederland. We kennen jullie natuurlijk niet allemaal, maar niet iedereen hoeft gelijk te komen. Je kent het feestje (Project X) in Haren nog wel wat uit de hand liep. Op naar Project VF?

Nu heeft Zwolle een voetbalstadion (PEC Zwolle) maar dan moet het weer (het is winter) wel goed zijn. Er zijn ook nog theaters en congresgebouwen. Echter, daar kiezen wij niet voor. We kiezen voor de klein schaal, geen presentatie maar interactie met de zelfstandige professional werkzaam binnen IGZ+. Onze organisatie Vitaliteit Groep Nederland kiest voor organische groei. Vandaar deze lokale bijeenkomsten zoals op 28 februari en 21 maart in Zwolle.

Voor wie is de uitnodiging bedoeld?
Mensen die werkzaam zijn binnen Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+), zowel in loondienst als zzp. Wat dat is IGZ+? Onderstaande afbeelding geeft IGZ+ weer:

Klik op de afbeelding een doe de gratis IGZ+ test

Uitgangspunt van onze eigen gezondheid is onze dynamische omgeving, zowel privé als met ons werk. Deze omgeving continue invloed op onze mentale en fysieke gezondheid. Voorbeeld zijn: overlijden 1e graad, ontslag, scheiding enzovoort, maar ook positief: geboorte, huwelijk of promotie. Dagelijks heeft onze omgeving invloed en zijn meer dan 1 miljoen mensen aan het werk om ons gezond te houden. Wat mist? Samenwerking en bewustwording waardoor IGZ+ ontstaat. Er is overigens ook nog eens een mooie besparing te voorzien van 10-20% op de huidige kosten.

Wie zijn er onder andere werkzaam in deze ‘nieuwe’ branche:

OMGEVING: advocaat, budgetcoach, financieel adviseur, jurist, mediator, re-integratie deskundige en andere professionals werkzaam in complementaire dienstverlening.

FYSIEK: arts, bewegingsdeskundige, diëtist, huisarts, logopedist, fysiotherapeut, POH en andere professionals werkzaam in de lichamelijke gezondheidszorg

MENTAAL: coach, trainer, counselor, psycholoog en andere professionals

Kijk op onze website www.vitaliteitgroep.nl voor meer info.

Wat hebben wij je te vertellen?
De basis van de informatieve bijeenkomsten is Gezondheid & Vitaliteit oftewel de Vitaliteitfactor. De unieke factor die jouw gezondheidssituatie weergeeft met hulp van de Vitaliteit Expert. De Vitaliteitfactor kan één van de eerder genoemde beroepen berekenen, Mariska Springer en Margreet Oosting zijn Vitaliteit Experts van het eerste uur en werkzaam als coach (zzp). Zij zijn werkzaam in Zwolle en gaan Integrale Gezondheidszorg Plus door middel van de Vitaliteitfactor en samenwerking met andere zzp’ers of organisaties, op de kaart zetten in Zwolle. Vergroten van het netwerk is dus het doel.

Dit zijn de gespreksonderwerpen: 

  1. Meer omzet door efficiënt werken
  2. Samenwerken met behoud van onafhankelijkheid en identiteit
  3. Uitbreiding van jouw en ons netwerk

Dat heb je al eerder gehoord hoor ik. Oké de 3 onderwerpen zijn zeker niet nieuw, de invulling ervan wel. Anno de 21ste eeuw is efficiënt werken, samenwerken en een ideaal netwerk van mensen die je vertrouwd de basis van het uitoefenen van je beroep. Maar hoe dan?

De Vitaliteitfactor is een digitale test over 11 leefgebieden samen met een interview (intake) het ideale instrument om jouw cliënt te leren kennen. Is dat nodig? Ja, want elke cliënt (ook jij als je cliënt bent) laat niet het achterste van de tong zien bij een normale intake. Deze kost vaak ook meer tijd dan de professional wil of kan (budget).

De uitkomst van de Vitaliteitfactor is niet alleen een cijfer, het is de aanzet voor een begeleidingsplan én de Vitaliteit Expert ziet gelijk welke aanvullende professionals nodig zijn. In samenspraak met de cliënt worden de professionals bij voorkeur parallel ingezet. Hierdoor kan enorme tijdswinst voor de cliënt én voor de professionals worden gerealiseerd. Wat willen we nog meer?

Bewustwording, dan IGZ+
Dit is dus de reden dat wij in alle gemeenten van Nederland dit soort informatieve bijeenkomsten organiseren, om te beginnen in Zwolle. Integrale Gezondheidszorg Plus is een kwestie van bewustwording. Realiseren hoe jij als professional (zzp of loondienst), de afgelopen jaren bezig bent geweest. Met de Vitaliteitfactor wordt jouw kennisniveau vergroot, weet je meer van je cliënt en kan je, onder eigen regie van de cliënt, veel sneller door het proces van jouw begeleiding.

Meer omzet door meer (tevreden) cliënten, willen wij dat niet allemaal als zpp’er of (organisatie). Niemand wil langer ziek zijn dan nodig, toch? Soms hebben cliënten wel een langere begeleiding nodig. Dit kan je vaak niet alleen, de Vitaliteitfactor biedt dan een keur van professionals (netwerk)  die ook volgens de IGZ+ methodiek werken. Parallel werken betekent samenwerken. Een optimale begeleiding of behandeling van uw cliënt met als intake-instrument de Vitaliteitfactor is ons doel.

Hoe ga ik werken met IGZ+
Vitaliteit Expert worden of intensief samenwerken met een Vitaliteit Expert. Klinkt simpel en dat is het ook. Op donderdag 28-2 en donderdag 21-3 geef ik een korte presentatie en ga ik graag met jou in gesprek. Waarom deze ontmoetingen met collega professionals binnen Integrale Gezondheidszorg Plus? Gezondheid & Vitaliteit van mensen is mensenwerk en dat blijft het ook. Digitale hulpmiddelen zijn top maar het interview brengt de meeste informatie over jouw cliënt. Wij horen graag van jou of je mee doet aan gezondheidszorg nieuwe stijl wat de 21ste eeuw nodig heeft.

Mail naar Margreet.Oosting@Vitaliteitfactor.nl of Mariska.Springer@Vitaliteitfactor.nl wanneer jij er bij wilt zijn op één van de twee informatieavonden in het 1e kwartaal. Woon je niet in Noord-Nederland en wil je ook naar zo’n bijeenkomst, mail dan naar Martinjan.Melinga@vitaliteitgroep.nl of bel naar 06-42 93 13 46.

Ga je naar de bijeenkomst of ben je benieuwd naar onze werkwijze, check dan www.vitaliteitgroep.nl voor meer informatie. Graag tot ziens of tot horens  🙂

Met positieve groet, Martin Jan Melinga

PS: Heb je de gratis IGZ Plus Test al gedaan? Je krijgt dan een idee wat de Vitaliteitfactor voor mensen kan betekenen. Ga je naar de bijeenkomst dan mag je de originele VF test doen uiteraard.

 

Over martinjanmelinga

Gezondheidsfilosoof | Zorginnovator | Papa | Levensgenieter | Passie | Optimist | NLP | Marketing | Coach | Trainer | #Ervaringsdeskundig #GGz | #Bipolair | voor acceptatie van psychische klachten | schrijft #blogs en meer | Founder Orange Monday Foundation | Voorzitter Stichting Integrale Gezondheidszorg Plus |
Dit bericht werd geplaatst in Stichting IGZ+, Stichting Integrale Gezondheidszorg PLus, Vitaliteit Expert, Vitaliteit Groep, Vitaliteit Groep Den Bosch, Vitaliteit Groep Den Haag, Vitaliteit Groep Utrecht, Vitaliteit Groep Zwolle, Vitaliteitfactor Junior, Vitaliteitfactor Senior, Vitaliteitfactor©, Voor een betere en betaalbare gezondheidszorg, Zelfstandig Professional, Zelfstandige zorgprofessional, zorgconsument, zorgverlener. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.