LAST MINUTE | Wij geven een lang weekend weg … voor professionals! #zzp #nocurenopay

Kijkt u ook wel eens naar de last minute advertenties? Een weekendje weg, even er tussen uit. Naar het strand, de bossen of de grote stad. Er is zelfs een site die ‘Weekendje Weg’ heet. Mensen hebben er (blijkbaar) behoefte aan. Maar wat als het niet alleen ontspanning is wat je zoekt? Wat als je eigenlijk wel een paar dagen uit de ‘werksfeer’ wilt zijn en toch ook wilt leren? Wat als je in dat lange weekend een opleiding doet?

last-minute-no-cure-no-pay-bilthoven-vitaliteit-groep

LAST MINUTE | BILTHOVEN
In Bilthoven is het hoofdkantoor van Stichting Orange Monday én Vitaliteit Groep Nederland gevestigd. Onder de rook van Utrecht, aan de A27, goed bereikbaar met de trein, landelijk gelegen in de uitgestrekte bossen en in de nabijheid van het natuurgebied Lage Vuursche.

De perfecte locatie voor een lang weekend. Zeker voor professionals die willen samenwerken binnen de Gezondheidszorg. Zoals Plato al zei: ‘lichaam en geest kunnen niet gescheiden worden in de Gezondheidszorg’. Dat vinden wij ook. Daarnaast vinden wij dat veel maatschappelijke zaken waar wij mee te maken krijgen, zoals schulden, echtscheiding, ontslag en dergelijke, ook horen bij die Gezondheidszorg. Ofwel: Integrale Gezondheidszorg volgens de Vitaliteitfactor.

De Vitaliteitfactor is een digitale test (70 vragen) die alle levensgebieden van een cliënt belicht. Samen met een vraaggesprek van zo’n 50 minuten leidt dit tot een uitgebreide (groot deels geautomatiseerde) rapportage, waarin overzichtelijk de vitaliteit op alle levensgebieden van een cliënt is vermeld.

1 Denk Anders - Plator en de Vitaliteitfactor + Stichting Orange Monday

LAST MINUTE | NO CURE NO PAY
De Vitaliteitfactor is een nieuwe manier van denken over de Gezondheidszorg en wat daar mee te maken heeft. Om een maximaal resultaat te bereiken voor uw cliënt, is de Vitaliteitfactor onmisbaar. In het lange weekend (3 dagen) komt u er achter dat zaken die u al lang dacht, door werken met de Vitaliteitfactor worden bevestigd. Alles in een mensen leven heeft samenhang. Als het goed gaat, maar vooral als het slecht gaat. Het achterhalen van oorzaak en gevolg is dan een kunst.

De opleiding tot Vitaliteit Expert, want daar gaat dit artikel over, geeft u de tools om het maximale uit de Vitaliteitfactor te halen, te leren denken in Integrale Gezondheidszorg in plaats van binnen de kaders van de huidige Zorg, GGZ en Welzijn en vooral, het samenwerken met collega’s binnen, maar juist ook buiten uw eigen werkveld.

Waarom Last Minute? Omdat de eerste opleiding van dit nieuwe seizoen reeds start op vrijdag 23 september 2016. Wij hebben nog enkele plekken en hebben deze last minute actie bedacht voor mensen die op korte termijn willen en kunnen beslissen. En er is meer!

20160401-Schema-Vitaliteitfactor-V1_2_b

NO CURE NO PAY | Opleiding Vitaliteit Expert
Onze opleiding is nieuw, de ingrediënten van de opleiding zo oud als Plato. Maar wat belangrijker is, u kent de opleiding niet. U heeft straks de informatie gelezen en denkt, is dit wat of niet? Wij gaan de uitdaging met u als zelfstandig professional (zzp’er) aan. Wij weten dat de opleiding zijn geld meer dan waard is. Maar dat weet u nog niet. Voor deze pioniersopleiding vinden wij mensen die zeggen: ‘ik ga die uitdaging wel aan! Ik ben op vrijdag 23 september 2016 in Bilthoven voor een Vitaliteit Experience’. Om uw snelle beslissing te belonen zeggen wij: NO CURE, NO PAY!

Wij nemen als collega-ondernemers het risico dat u toch zegt na 1, 2 of 3 dagen: ‘Dit is het niet voor mij’. Dan heeft u in elk geval geleerd en met collega-ondernemers gespard. Het enige wat het u kost is € 50,- exclusief btw (de kosten voor 3 lunches en de syllabus) en uw reis- en verblijfkosten.  De enige voorwaarde is, dat u zich aanmeldt vóór donderdag 22 september | 19.00 uur via hester.morsdorf@vitaliteitgroep.nl.  Voor meer informatie kunt u bellen met Martin Jan Melinga (M: 06 – 42 93 13 46) of met Hester Morsdorf (directeur van de Vitaliteit Groep |M: 06 – 50 84 65 46).

Volgt u alle opleidingsdagen (3 dagen basisopleiding, 3 dagen modules, 1 terugkom-/examendag), krijgt u 10% korting op de opleidingskosten en betaalt u pas ná de 3 basisdagen.  Kortom: u heeft alleen maar te winnen.

20160807-vacatures-functies-ideale-samenwerkingspartner-met-lijn

LAST MINUTE | Omdat samenwerken logisch is …
Wij kunnen ons voorstellen dat u op basis van deze informatie nog geen beslissing neemt. Wij hebben uiteraard meer informatie:

  1. Onze website www.vitaliteitgroep.nl Op deze site vindt u de compacte informatie over de 3 belangrijke onderwerpen: samenwerking | begeleiding | opleidingVitaliteit Groep - Omdat samenwerken logisch is ...
  2. Praktische Informatie opleiding Vitaliteit Expert. Deze kunt u downloaden op bovengenoemde site, maar ook door op onderstaande afbeelding te klikken. Hierin vindt u alle informatie, de overige opleidingsdagen in 2016 en 2017 en de investering voor deze unieke opleiding.vitaliteit-groep-praktische-informatie-opleiding-vitaliteit-expert-def-groen-vf-lijn
  3. Visie- en Beleidsplan 2016 – 2020. Ook deze kunt via de website downloaden. De Vitaliteit Groep heeft haar visie van de komende 5 jaar beschreven. De rol van de Vitaliteitfactor, maar vooral de rol van zelfstandige professionals binnen een nieuwe Integrale Gezondheidszorg. Ook hier staan onze kernwoorden samenwerken, begeleiden en opleiden centraal. De moeite waard om te lezen, ook als u uiteindelijk de opleiding NIET zou doen. De Vitaliteit Groep loopt samen met stichting Orange Monday voorop in vernieuwing en vooral verbetering van hulp- en dienstverlening.

20160824-vitaliteit-groep-visie-en-beleidsplan-002-def-lijn

Tenslotte, het zou het mooi zijn wanneer wij vrijdag 23 september om 9.30 uur een aantal zelfstandige professionals gaan ontmoeten, die zin hebben in een lang weekend Vitaliteit. Want dat is het, de laatste klas van het voorjaar gaf het aan: vermoeiend maar vitaliserend. Leren in een ontspannen sfeer met na afloop het gevoel dat u een weekendje bent weg geweest.

Met positieve groet, Martin Jan Melinga

Tot komende vrijdag in Bilthoven!

last-minute-no-cure-no-pay-bilthoven-vitaliteit-groep

 

Over martinjanmelinga

Gezondheidsfilosoof | Zorginnovator | Papa | Levensgenieter | Passie | Optimist | NLP | Marketing | Coach | Trainer | #Ervaringsdeskundig #GGz | #Bipolair | voor acceptatie van psychische klachten | schrijft #blogs en meer | Founder Orange Monday Foundation | Voorzitter Stichting Integrale Gezondheidszorg Plus |
Dit bericht werd geplaatst in #CheckJeVitaliteit, #HetRoerMoetOM, #NLKantelt, Opleiding Vitaliteit Expert, Vacatures ZZP, Vitaliteit Expert, Vitaliteit Groep, Vitaliteit Groep Den Haag, Vitaliteit Groep Utrecht, Vitaliteit Groep Zwolle, Vitaliteitfactor Junior, Vitaliteitfactor Senior, Vitaliteitfactor©, Zelfstandige zorgprofessional, ZZP en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s