ZIEKTEVERZUIM DOOR WERKSTRESS NIET MEER NODIG! #WeekvandeWerkstress #Persbericht

Persbericht: ZIEKTEVERZUIM DOOR WERKSTRESS NIET MEER NODIG!
De introductie van de Vitaliteitfactor© zorgt voor een betere toekomst van werkend Nederland. Met de Vitaliteitfactor© (een digitale test + adviesgesprek met een Vitaliteit Expert) weet de werknemer wat zijn Vitaliteit is en hoe hij of zij om gaat met werkstress. Met het advies in de hand kan, als er regelmatig sprake is van werkstress, een oplossing worden gevonden voor de problematiek. De Vitaliteitfactor© is de enige test die uitgaat van onderstaande aspecten (zie schema) binnen het leven EN heeft een aanpak om samen met iemand er mee aan de slag te gaan.

20151101 Schema Vitaliteitfactor© Campagne 1-3

Check Je Vitaliteit
Geïnspireerd door de campagne van het Ministerie van Sociale Zaken (Check Je Werkstress) ontwikkelde stichting Orange Monday de nieuwe campagne www.checkjevitaliteit.nl. Het is voor de oplossing van ziekteverzuim juist belangrijk te weten hoe vitaal een medewerker is. Met deze vitaliteit en een goede begeleiding kan de werknemer ziekteverzuim voorkomen en/of verkorten.

Kosten werkstress:  € 1.800.000.000,-
Een eenvoudige berekening van onze kant: wanneer alle medewerkers in Nederland deze Vitaliteitfactor© laten berekenen (prijs € 149,- inclusief BTW) kom je net uit boven de 1 miljard euro aan kosten. Met een kleine investering kunnen werkgevers (en juist ook de werknemers) dus veel winst behalen.

De Vitaliteitfactor© is voor iedereen
Voor de duidelijkheid, de Vitaliteitfactor© is voor iedereen, dus niet alleen voor werkenden. De Vitaliteitfactor© is zo laagdrempelig dat (bijna) iedere Nederlander van 18 jaar en ouder er gebruik van kan maken. De introductieprijs is dan ook € 99,- inclusief BTW.

Q werkstress zonder witvlak 500p(Klik op de afbeelding en DOE DE TEST!)

In 2016 ook de Vitaliteitfactor© App
In de loop van 2016 zal ook de Vitaliteitfactor© (VF) App gerealiseerd worden. Via deze VF App kunt u periodiek bijhouden wat er in uw leven gebeurt en naar wens contact hebben met uw coach/Vitaliteit Expert. In het voorjaar van 2016 wordt ook de VF voor kinderen/jeugd en senioren geïntroduceerd.

Aanvullende informatie Orange Monday Foundation
De stichting Orange Monday is opgericht in 2012 en behartigt belangeloos de belangen van mensen met psychische klachten, zowel qua gezondheid, herstel als sociaal-maatschappelijke situatie. Een betere en snellere behandeling van cliënten is één van de doelstellingen van Orange Monday, net als de creatie van een social vangnet en de acceptatie van (mensen met) psychische klachten. Teneinde deze doelstellingen te kunnen behalen, heeft Orange Monday het initiatief genomen tot het oprichten van (en haar naam gegeven aan) de franchiseorganisatie OMC Franchise Groep. Onder de OMC Franchise Groep vallen o.a. de formules OMC Vitaliteit Centra (begeleiding) en Orange Monday Academy (training en opleiding).

A_-_Vacatures_OMCWilt u ook Vitaliteit Expert worden? Klik op de afbeelding en check de vacature!

OMC Vitaliteit Centra
De Vitaliteitfactor© is een logisch vervolg op de activiteiten die stichting Orange Monday sinds 2012 in de Integrale Gezondheidszorg uitvoert. Voor het eind van 2016 realiseert de OMC Franchise Groep een landelijk netwerk van OMC Vitaliteit Centra, zodat de Vitaliteitfactor© bereikbaar is voor iedereen.

OMC Vitaliteit Centra weten dat de vitaliteit van de mens, zowel geestelijk als lichamelijk, een grote rol speelt bij de behandeling van psychische klachten. Het brede dienstenaanbod van OMC Vitaliteit Centra spreidt zich uit over de volledige gezondheidszorg (mentaal en fysiek). Het één kan niet zonder het ander. 

Bent u nieuwsgierig geworden? Ga dan naar onderstaande websites.

Websites stichting Orange Monday

Stichting Orange Monday                                            www.orangemonday.nl

OMC Vitaliteit Centra                                                   www.omcvitaliteitcentra.nl

Orange Monday Academy (nieuw)                            www.orangemondayacademy.nl

Bestuur Stichting Orange Monday / OMC Franchise Groep

Voorzitter/Directeur (en persvoorlichting)              Secretaris/Operationeel directeur
Martin Jan Melinga                                                       Hester Morsdorf

Tel: 06 – 42 93 13 46                                                     Tel: 06 – 50 84 65 46

martin@orangemonday.nl                                           hester@orangemonday.nl

Advertenties

Over martinjanmelinga

Gezondheidsfilosoof | Zorginnovator | Papa | Levensgenieter | Passie | Optimist | NLP | Marketing | Coach | Trainer | #Ervaringsdeskundig #GGz | #Bipolair | voor acceptatie van psychische klachten | schrijft #blogs en meer | Founder Orange Monday Foundation | Voorzitter Stichting Integrale Gezondheidszorg Plus |
Dit bericht werd geplaatst in Orange Monday, Orange Monday Academy, Zelfstandige zorgprofessional, Zorgverzekeraars, ZZP en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s