PERSBERICHT: EEN KLEINE STAP VOOR ONS, EEN GROTE STAP VOOR DE GEZONDHEIDSZORG

PERSBERICHT – EEN KLEINE STAP VOOR ONS, EEN GROTE STAP VOOR DE GEZONDHEIDSZORG! – Orange Monday introduceert de Vitaliteitfactor© en de 1e vestiging van OMC Vitaliteit Centra in Deventer.

Lees het persbericht via deze link en ga naar de nieuwe website van OMC Vitaliteit Centra!

Vacatures Franchise OMC Vitaliteit Centra en Orange Monday Academy

Ben JIJ zelfstandig professional? Sta jij ook voor Integrale (Holistische) Gezondheidszorg? Check dan onze vacatures en ga naar http://www.omcenters.nl/omc-vacatures en kom dinsdag 29 september 2015 naar de presentatie van onze franchise formule OMC Vitaliteit Centra. Vooral als je in de buurt van Deventer of Zeist (Utrecht) woont!

Met positieve groet, Martin Jan Melinga – voorzitter Orange Monday

Blog 20-09-2015 -Morgen is het weer Orange Monday. Mijn herinneringen gaan terug naar 16 januari 2012, het was toen voor het eerst, op Blue Monday de meest depressieve dag van het jaar, ORANGE MONDAY. Dit als tegenhanger van die zelfbenoemde Blue Monday. No More Blue Monday is ons motto. De volgende dag was de website www.orangemonday.nl online, nog steeds overigens. Toen stond de site in het teken van ‘positief’ denken, aangezien negatief denken mode leek en lijkt te zijn.

Ik stond toen nog aan de vooravond van een behandeling door de GGZ voor mijn bipolaire stoornis, die uiteindelijk, na 2 keer uitstel op 23 maart 2012 startte. Binnen 2 maanden was ik stabiel en realiseerde ik mij dat ik sinds maart 2009 al in de problemen zat met mijn eerste depressie. “DAT nooit meer”, dacht ik in mei 2012.

Stichting Orange Monday
Na over een aantal zaken te hebben nagedacht, richtte ik op 5 september 2012 (3 jaar geleden dus) stichting Orange Monday op. Doelstelling van de stichting:

Blog Jan Missie - Doelstellingen - Steun Orange Monday

In dezelfde maand ontmoette ik Hester Morsdorf (nu mijn levenspartner), gelijkgestemde en ook vóór een andere (Geestelijke) Gezondheidszorg. Na veel klankborden over Orange Monday en een tip van een goede vriend, besloten wij dat voor deel 3 van de missie een nieuwe organisatie in Nederland moest worden opgezet om verandering ECHT te realiseren. Na honderden gesprekken (over 3 jaar) met mensen in en buiten de Geestelijke Gezondheidszorg kreeg het ondernemingsplan van, toen nog Orange Monday Centers, vorm. Het meest recent Visie- en Beleidsplan (ondernemingsplan) kunt u lezen door op onderstaande afbeelding te klikken en het document te downloaden. Velen gingen u voor.

OMC Vitaliteit Centra
In juli 2014 werd de naam Orange Monday Centers omgedoopt in OMC Vitaliteit Centra. Vitaliteit is waar het uiteindelijk bij psychische EN lichamelijke klachten om draait. Onder vitaliteit wordt bij OMC Vitaliteit Centra verstaan:

2015-09-14 Schema Vitaliteitfactor (kleuren - def)

Ik geeft toe, een hele mond vol, maar het slaat wel de spijker op zijn kop. Vitaliteit wordt bij OMC weergegeven in de Vitaliteitfactor©, die u samen met uw OMC Vitaliteit Expert kunt laten berekenen. U krijgt niet alleen een cijfer, maar ook een advies hoe om te gaan met deze factor. De Vitaliteitfactor© is namelijk persoonlijk en voor iedereen anders. Voor € 99,- krijgt u een test op onderstaande deelgebieden en een adviesgesprek van 50 minuten om uw Vitaliteitfactor te bespreken.

Morgen, 21 september 2015, gaat de NIEUW website www.OMCVitaliteitCentra.nl online en kunt u bijna alles wat wij bieden op het gebied van mentale en fysieke vitaliteit nalezen. Vandaag een preview voor al mijn vaste lezers.

OMC Vitaliteit Centra is een franchiseorganisatie met een nieuwe formule, waar inmiddels 15 zelfstandige professionals voor hebben getekend, het grootste deel komt u tegen op de site onder Vitaliteit Experts. Doelstelling van OMC is een landelijke dekking van centra, in elke provincie één. Voor 1 oktober 2016 verwachten wij 12 vestigingen te hebben geopend. Voor het einde van het jaar verwachten wij ook locaties te hebben in Zwolle, Zeist, Tilburg e.o., Den Haag e.o. en Alkmaar.

OMC Vitaliteit Centrum Deventer – officiële opening maandag 5 oktober 2015

Maandag 5 oktober 2015 - Officiele uitnodiging OMC Vitaliteit Centra - Deventer

“Proud to present” zeggen ze dan in het Engels en TROTS zijn wij, Hester en ik, onze partners en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Augustus 2014 startte onze wervingscampagne voor partners van OMC Vitaliteit Centra, sinds mei zijn wij bezig met de voorbereiding en op maandag 5 oktober 2015 is de officiële opening van de 1e vestiging: OMC Vitaliteit Centrum Deventer.

Bij een nieuwe vestiging hoort natuurlijk ook een nieuwe website. OMC Deventer is onderdeel van www.omcvitaliteitcentra.nl. Op deze nieuwe site vindt u vooral WIE wij zijn en WAT wij voor u kunnen betekenen.

Negen (9) professionals staan voor u klaar in Deventer. De vaste ‘bewoners’ van OMC Deventer zijn:  Karen Poot (logopedisch coach), Martin Smith (coach, trainer en therapeut) en Marian Waller (orthopedagoog en holistisch coach). Klik op de linkjes en u maakt kennis met onze Vitaliteit Experts. OMC Deventer richt zich zowel op volwassenen als kinderen tot 18 jaar.

Orange Monday Deventer
Orange Monday Foundation krijgt met de opening van OMC Deventer een 1e (van 12) afdelingen.

Doelstelling Orange Monday:

“Behartiging van de belangen van mensen met psychische klachten, zowel qua gezondheid, herstel als hun sociaal maatschappelijke situatie.”

Mijn grote wens was en is dat wij als stichting Orange Monday, net als OMC Vitaliteit Centra in elke provincie een vestiging hebben. Zo kunnen wij samen met onze Orange Monday Ambassadeurs voor  mensen in Deventer daadwerkelijk de belangen behartigen, zoals omschreven in onze doelstellingen. Heeft u een vraag, kom naar de Keizerstraat 20 in Deventer en vraag naar Yvonne van Tilburg

Orange Monday Ambassadeur van het eerste uur in Deventer is Yvonne van Tilburg (achtergrond psychologie). De partners van OMC Vitaliteit Centra zijn tevens Orange Monday Ambassadeurs en staan op vrijwillige basis mensen bij, in samenwerking met bijvoorbeeld de lokale Leger des Heils en andere charitatieve instellingen in Deventer.

OM CENTER - Omdat het nodig is .. oranje lijn dun

De Orange Monday Meet Up is één van de initiatieven die georganiseerd gaan worden in Deventer,  maar ook in alle andere steden waar we binnenkort open gaan. De OM Meet Up is een laagdrempelige manier om met de partners van OMC kennis te maken. Iedereen is welkom op deze Meet Up’s, die wij meestal organiseren op een openbare plek in Deventer (Grandcafé of andere horeca).

De eerste Orange Monday Meet Up is het Open Huis dat wij organiseren op maandag 5 oktober 2015 ter gelegenheid van onze officiële opening. Deze keer willen wij graag WEL weten WIE er komt. Wilt u kennismaken met Hester, ondergetekende of één van de OMC Franchise Partners?

Stuur dan een mail naar Hester Morsdorf hester.morsdorf@omcenters.nl.

Veel plezier met onze nieuwe sites. Wij verwelkomen u graag op maandag 5 oktober 2015, na 12 januari 2012 de meeste bijzondere Orange Monday!

Positieve groet, Martin Jan Melinga

Time To Change NL Voorpagina

PS: OMC Vitaliteit Centra steunt de petitie “Het Roer OM in de Gezondheidszorg” u ook? TEKEN vandaag of steun ons OOK via onze Twitter en Facebook accounts – klik op de onderstaande logo’s en ga naar de sociale media van “Het ROER gaat OM in de Gezondheidszorg”

Social Media MJM - Facebook Icon Pagina Het ROER OM!   Social Media MJM - Twitter Icon  Het ROER OM!   Social Media MJM - Facebook Icon GROEP – Het ROER OM!

 

 

 

 

Over martinjanmelinga

Gezondheidsfilosoof | Papa | Levensgenieter | Passie | Optimist | NLP | Marketing | Coach | Trainer | #Ervaringsdeskundig #GGz | #Bipolair | voor acceptatie van psychische klachten | schrijft #blogs | Founder Orange Monday Foundation | Voorzitter Stichting Integrale Gezondheidszorg Plus |
Dit bericht werd geplaatst in #HetRoerMoetOM, #NLKantelt, Acceptatie psychische klachten, Gezondheidszorg, Lichamelijke Gezondheidszorg, Orange Monday, Orange Monday Academy, Petitie: Het ROER moet OM in de Gezondheidszorg, Vitaliteitfactor©, Zelfstandige zorgprofessional, Zorgverzekeraars, ZZP en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s