Geen handvol … maar straks een land vol! En wat heeft Kerst met de Voedselbank te maken?

Afgelopen maand november tekende twee franchisenemers de overeenkomst met OMC Franchise Groep en mogen zich partner noemen van de nieuwste franchiseformule in Nederland. Een formule die onder de naam OMC Vitaliteit Centra in 2015 een landelijke dekking krijgt met in ieder geval 6 vestigingen, maar waarschijnlijk veel meer. Nu een hand vol (5), straks een land vol met partners van OMC Vitaliteit Centra die zich inzetten voor uw vitaliteit.

Blog Hand vol - 5 handen

Vitaliteit is één van DE woorden uit 2014 die een steeds grotere rol gaan spelen in onze samenleving. Hoe hoger uw vitaliteit, hoe lager de kans dat u psychische of fysieke klachten krijgt. Eén van onze kandidaten schreef recent in zijn ondernemingsplan: “Als ik een week slecht gegeten heb, voel ik mij zowel geestelijk als fysiek niet lekker”. Deze zin omschrijft het holistische karakter van OMC Vitaliteit Centra. Lichaam en geest werken nauw samen met de omgeving waarin je verblijft. Is je omgeving ook nog eens niet goed voor je dan worden psychische en fysieke klachten ook erger.

Zoals nu met het koude weer. Ik heb op dit moment een hardnekkige verkoudheid. Het weer heeft pieken en dalen. Gisteren was het ijskoud (1 graad) met een koude wind, vandaag ook  1 graad en een stuk aangenamer. Wat wil ik hier mee zeggen; hoe beter je omgeving (gezin, huis, werk) hoe beter het met je gaat, met of zonder klachten. Dat is dus de Vitaliteitfactor© van OMC Vitaliteit Centra!

Een hand vol … straks een land vol!
De 5e partner heeft getekend, nu een handvol, straks een land vol met OMC Partners die door middel van hun eigen onderneming participeren in de OMC Franchiseformule: OMC Vitaliteit Centra. Samenwerken in optima forma om als verenigde zelfstandige professionals een multidisciplinair team te vormen in alle grote steden van Nederland binnen 2 jaar.

OMC Planning vestigingen - 1e half jaar 2015

Vanaf januari 2015 vormen wij een team van 15 zelfstandige professionals die vanuit het hoofdkantoor in Bilthoven de voorbereidingen treffen voor vestigingen in de provincies Utrecht, Noord- en Zuid Holland, Brabant, Gelderland en Overijssel voor de zomer van 2015. Door deze vestigingen (zie onderstaande kaart) ontstaat een eerste fase van een landelijke dekking.

Dinsdag 6 en 20 januari 2015
Gelijk in de 1e week van het nieuwe jaar beginnen wij weer met de presentaties van OMC Vitaliteit Centra. Denkt u nu na over uw nabije toekomst als ZZP’er? Zou u eigenlijk willen samenwerken met andere ZZP’ers in de Gezondheidszorg (inclusief GGz), Welzijn of het bedrijfsleven? Wilt u ook ontzorgd worden door een landelijke organisatie wat betreft acquisitie, administratie en andere bijkomende zaken? Wilt u zich gewoon bezig houden met uw werk? Download dan het ondernemingsplan via onderstaande afbeelding of ga gelijk naar onze website www.omcenters.nl voor de vacatures!

Banner OMC Franchisenemer worden ....

Ook u kunt dan partner worden van OMC, net als Peter Romijn. Binnenkort kunt u kennismaken met alle franchisenemers die in 2014 hebben getekend via mijn blogs. Toch een kleine kennismaking met nr. 5. Peter is behalve coach ook voedingsdeskundige. Hier heeft hij een speciale website voor en een speciale aanbieding tot 15 december 2014. Waarom in dit blog?

Omdat onderstaande aanbieding daar aanleiding toe geeft, klik op de afbeelding:
Blog Natuurkabinet - Peter RomijnKlik op de afbeelding voor een groter formaat!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
Waarom spreekt deze actie mij aan? Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) in de praktijk, dat is waar OMC Vitaliteit Centra ook voor staat. Niet alleen kijken naar de mens en zijn klachten, kijken naar de mens en zijn omgeving en hoe je klachten oplost. Naar je omgeving kijken is ook kijken naar de omstandigheden van de cliënt. Ongeveer 80% van de mensen met psychische klachten hebben schulden. Velen hebben ook een minimum inkomen en kunnen nauwelijks rondkomen.

Ook voor de voedselbank geldt, eerst was er een handvol, nu is er een landvol met lokale voedselbanken in Nederland. Omdat het nodig is … De crisis heeft een zware tol geëist van mensen. Mensen die vaak ‘gewoon’ een baan hadden, maar door omstandigheden in het gedrang zijn gekomen. Of het nu een echtscheiding is, verlies van baan of door overlijden, mensen hebben begeleiding nodig. OMC Vitaliteit Centra en de voedselbank doen dat en blijven dat doen: omdat het nodig is!

blog SR13 Voedselbank - Orange MondayU kan de voedselbank ook op Uw eigen manier steunen natuurlijk, klik op het logo!

Kerst en de voedselbank
Het zijn weer de donkere dagen voor Kerst. Op naar Serious Request (met weer een buitenlands project) de Top 2000 aller Tijden en natuurlijk de Kerstdagen en Oud & Nieuw. Voor veel mensen zijn deze feestdagen een drama (al is het om bovengenoemde zaken), maar veel mensen krijgen ook met hun gezin de tafel niet gevuld met Kerst. Ik denk dan altijd aan de Christmas Carol met Scrooge. Maar wat zou het fijn zijn als iedereen in Nederland een fijn Kerstfeest kan vieren.

Peter heeft hier MVO over gedacht. Een (zakelijk) Kerstpakket met steun aan de Voedselbank. Dat is toch een mooie gedachte? Peter maakt zelf vruchtensappen, die o.a. in de pakketten worden aangeboden. Bij het produceren van deze sappen blijven er restanten van de vruchten over, waar Peter een moes van maakt en aan de voedselbank schenkt.

Als iedereen op zo’n manier bezig zou zijn in Nederland, zouden wij een mooier land hebben. Niet alleen denken aan jezelf, maar ook aan een ander. Net als OMC Vitaliteit Centra dat bedoelt. Wij zijn blij met Peter als partner!

Dus … bestellen maar! Een eenmalige ‘reclame’ actie van OMC en Peter Romijn via dit blog. Klik op de onderstaande afbeelding en ga naar de site van het Natuurkabinet. De actie is speciaal voor de Orange Monday volgers verlengd tot 15 december 2015!

Blog Natuurkabinet - Peter Romijn

Dus wees er snel bij, want in dit geval is het echt OP = OP! Mail naar info@hetnatuurkabinet.nl en Peter verwerkt uw bestelling nog voor de Kerst. Thanks!

Tenslotte, er blijft een belangrijke vraag hangen. Jumbo doet het, Peter Romijn doet het. Denken aan de Voedselbank! Waarom doen wij dat eigenlijk niet veel meer het hele jaar en in grote getale? Denken aan  de mensen die het heel slecht hebben in Nederland? Mooie kerstgedachte wellicht?

Positieve groet, Martin

PS: Bij het schrijven van dit blog heeft ook de 6e partner getekend! Op naar 2 handenvol 🙂

PS2: Heeft u getekend? Steun de petitie “Het Roer OM in de Gezondheidszorg” OOK via onze Twitter en Facebook accounts – klik op de onderstaande logo’s en ga naar de sociale media van “Het ROER gaat OM in de Gezondheidszorg”

Social Media MJM - Facebook Icon Pagina Het ROER OM!   Social Media MJM - Twitter Icon  Het ROER OM!   Social Media MJM - Facebook Icon GROEP – Het ROER OM!

Over martinjanmelinga

Gezondheidsfilosoof | Papa | Levensgenieter | Passie | Optimist | NLP | Marketing | Coach | Trainer | #Ervaringsdeskundig #GGz | #Bipolair | voor acceptatie van psychische klachten | schrijft #blogs | Founder Orange Monday Foundation | Voorzitter Stichting Integrale Gezondheidszorg Plus |
Dit bericht werd geplaatst in Orange Monday, Petitie: Het ROER moet OM in de Gezondheidszorg, Zelfstandige zorgprofessional, ZZP en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s