Ben jij ZZP’er? Ga JIJ ook de uitdaging aan? 1e – 2e – 3e franchisenemers tekenen bij OMC Vitaliteit Centra :-)

Update 7 november 2014 – 3e PARTNER tekent bij OMC FRANCHISE FORMULE
De maand oktober 2014 hebben wij afgesloten met 3 nieuwe partners voor de OMC Vitaliteit Centra. Zelfstandige professionals (ZZP) en vrijgevestigde behandelaars‬ werken samen onder één naam: OrangeMonday

Op de foto: vlnr Marjo EitjesMartin Smith en Michelle StorimansBanner OMC Wordt jij ook franchisenemer - 3 foto's versie 1
Klik op de banner en ga naar de vacatures van OMC Vitaliteit Centra

Wij zijn trots dat de formule vorm begint te krijgen en zijn dagelijks in gesprek met potentiële kandidaten. Wanneer kandidaten reageren krijgen zij een uitnodiging voor één van de OMC bijeenkomsten. De  laatste bijeenkomsten van 2014 zijn op de volgende data:

Locatie Deventer‬: 18 november 2014 om 10 en 14 uur
Locatie Amersfoort‬: 25 november 2014 om 10 en 14 uur

GA JIJ de uitdaging aan om nog voor 01-01-2015 franchisenemer te worden? Check dan de ‪‎vacatures‬ op http://www.omcenters.nl/vacatures-word-franchisenemer en stuur je motivatie en CV naar hester.morsdorf@omcenters.nl

Meer weten over OMC? Lees dan onderstaand blog, ons ondernemingsplan en uiteraard de websites van OMC Vitaliteit Centra en de Orange Monday Foundation!

Positieve groet, Martin

Blog 9 oktober 2014 – Op ‘Orange Monday’ maandag 6 oktober 2014 heeft de eerste franchisenemer getekend bij OMC Vitaliteit Centrum Utrecht (kortweg OMC). Orange Monday hield op 28 augustus 2014 haar 1e presentatie in Utrecht en na 2 maanden van gesprekken met vele potentiële franchisenemers mochten wij afgelopen maandag het eerste contract tekenen. Trots en … bij het schrijven van dit blog moest ik toch even denken aan één van de meest memorabele momenten uit de 20ste eeuw:

A small step ... eerste Franchisenemer Orange Monday Vitaliteit Centrum Utrecht + logo

De eerste stap voor OMC …
De Orange Monday Foundation, opgericht in 2012, nam in 2013 het eerste stapje op weg naar een nieuwe en betere Geestelijke Gezondheidszorg (kortweg GGz). “Omdat het nodig is”,  was toen onze slogan en die is (helaas) nog steeds actueel. Juli 2014 (vele stapjes later) was het ondernemingsplan gereed voor openbare publicatie en sinds die tijd hebben er al een kleine 300 mensen gereageerd op de ruim 20 vacatures. De reacties komen uit heel Nederland en dat is mooi. OMC is er niet alleen voor de provincie Utrecht, maar voor elke provincie in Nederland. Reacties zijn nog steeds welkom!

… een grote stap voor de GGz
De 21ste eeuw is toe aan een nieuwe GGz. Voor eigen regie van de cliënt, voor een 24/7 service, voor een service dichtbij de cliënt. Maar ook een betere behandeling, die zo kort mogelijk is, maar wel in het tempo van de cliënt met zo min mogelijk wachtlijsten.

De GGz is toe aan een holistische aanpak waar niet alleen de geestelijke en lichamelijke gezondheid centraal staan, maar ook de mens en zijn/haar omgeving. We leven in een andere tijd, met veel meer prikkels dan in de 20ste eeuw. Tijd voor OMC Vitaliteit Centra.

Een ondernemingsplan en onze visie omschrijven in één blog. Dat wordt lastig, maar ik ben er van overtuigd dat u na het lezen van het plan denkt: “Dit is een grote stap voor de GGz!”

Banner OMC Opening Najaar 2014 - Orange Monday
Klik op bovenstaande banner en download het ondernemingsplan van OMC

Nu echt een franchise organisatie in de GGz
Hester Morsdorf en ik zijn sinds januari 2013 bezig geweest met de opzet van OMC. Een prachtige periode waarin wij veel hebben geleerd, veel mensen hebben gesproken en een mooi netwerk hebben gerealiseerd. De volgende stap is nu om op de fundamenten die zijn gelegd mooie OMC ‘huizen’ te bouwen. Want zo zien wij dat. Een informele organisatie met zelfstandige professionals die gaan zorgen dat cliënten, waar ook in Nederland, zich straks thuis voelen.

Met het tekenen van de 1e franchisenemer (zie foto hier onder) voor OMC Utrecht is die stap ook gezet. Tussen de 10-20 zelfstandige professionals gaan vorm geven aan die eerste belangrijke vestiging van OMC, dat fungeert als hoofdkantoor. In het 1e halfjaar van 2015 verwachten wij vervolgens, vanuit Utrecht 1e vestigingen te openen in de provincies Utrecht (Zeist e.o.), Zuid-Holland (Leiden e.o.), Overijssel (Zwolle), Gelderland (Arnhem), en Noord-Brabant (Breda e.o.).

De 1e getekende overeenkomst overhandigd OMC Vitaliteit Centra - logoFranchisenemer Marjo Eitjes van Coachingspraktijk ‘De Stap’

Waarom Franchisenemer worden bij OMC?
Als u reageert op één van de vacatures als franchisenemer dan wordt u uitgenodigd voor een bijeenkomst in Amersfoort of zoals afgelopen maandag elders in het land. Ondertussen hebben wij sinds augustus meer dan 100 potentiële franchisenemers gesproken. De belangrijkste argumenten om als zelfstandig professional franchisenemer te worden zijn:

1. Gezamenlijke acquisitie cliënten (particulier en zakelijk) onder één naam
2. De multidisciplinaire aanpak en grote aandacht voor preventie
3. Door bovenstaande een hoger rendementen declarabele uren

Deze 3 punten kan je samenvatten in één zin: “Door samenwerking ontstaat synergie naar de markt en wordt het makkelijker opdrachten binnen te halen; samen sterker”. Een kleine aanvulling nog op bovenstaande; Bijna iedereen (ik ook) vindt het belangrijk als ZZP’er om collega’s in de buurt te hebben, al is het maar voor een praatje of een kop koffie of thee.

OMC regiokantoren Nederland versie MET naam steden +logo + oranje lijn

Waar staat OMC Vitaliteit Centra voor …
Ook hier belangrijk om het uitgebreide ondernemingsplan door te lezen. Een ‘elevator pitch’?

  1. Holistische Gezondheidszorg (zoals boven omschreven)
  2. Volledige landelijke dekking binnen 2-3 jaar (zie bovenstaande kaart)
  3. Verschillende doelgroepen – particulier en zakelijk
  4. Brede dienstverlening – zie de 26 vacatures
  5. Vitaliteit van cliënt uitgangspunt

OMC Vitaliteit Centra zet de 123-methode© centraal. Deze methode wordt gecombineerd met de Vitaliteitfactor© en haalt daarmee maximaal resultaat uit de behandeling/begeleiding van GGZ-behandelaars, maar ook de aanvullende professionals, zoals coaches, fysiotherapeuten etc., eventueel ook in samenwerking met artsen en andere zorgverleners. Zo aanstaat de 1e unieke GGZ  Plus-instelling in Nederland.

De vitaliteit van de cliënt is uitgangspunt in het oplossen van zijn psychische (maar ook fysieke) klachten. Voor mens en omgeving komt ondersteuning vanuit de OMC-behandelaars die sociaal-maatschappelijk, maar ook op het gebied van juridische en financiële zaken ervaring en kennis hebben.

De OMC-cliënt heeft daardoor een behandelteam om zich heen die mede onder zijn/haar regie werkt aan een positieve levenshouding en een gezond levensstijl in de meest ruime zin van het woord. Preventie is dan ook een belangrijk onderdeel van de behandeling in het kader van “als je doet wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat je altijd gekregen hebt!”.

Banner Franchisenemer worden bij OMC check vacatures

Heeft u als ZZP’er (of wilt u ZZP’er worden) na het lezen van dit blog zoiets van “dat spreekt mij aan”? Doe dan hetzelfde als Marjo Eitjes en reageer op één van de vacatures bij OMC door heel Nederland. Zoals boven aangegeven zijn op dit moment Utrecht, Den Haag, Alkmaar, Breda, Deventer en Zwolle actueel voor opening het komende half jaar.

Klik op bovenstaande banner, download de vacature naar jouw keuze en reageer naar hester.morsdorf@OMCenters.nl met een korte motivatie en jouw CV. Je krijgt dan snel een uitnodiging voor één van de bijeenkomsten. De laatste 2 bijeenkomsten van het jaar zijn op dinsdag 18 november (Deventer) en dinsdag 25 november (Amersfoort).

Positieve groet, Martin

PS-I: OM Centers is één van de vele initiatieven tot verandering in de Gezondheidszorg. Veel organisaties in Nederland willen dat ook, een falende overheid laat TE veel liggen. Het is Time To Change NL = Het Roer Moet om in de Gezondheidszorg! Teken ook de petitie …. Klik op onderstaande banner en ga naar de petitie site of steun ons op de Social Media – Facebook en Twitter. Thanks 🙂

Banner petitie Orange Monday Het Roer om - mak schaap

PS-II: Steun OOK onze Twitter en Facebook accounts – klik op de onderstaande logo’s en ga naar de sociale media van “Het ROER gaat OM in de Gezondheidszorg”

Social Media MJM - Facebook Icon Pagina Het ROER OM!   Social Media MJM - Twitter Icon  Het ROER OM!   Social Media MJM - Facebook Icon GROEP – Het ROER OM!

Advertenties

Over martinjanmelinga

Gezondheidsfilosoof | Zorginnovator | Papa | Levensgenieter | Passie | Optimist | NLP | Marketing | Coach | Trainer | #Ervaringsdeskundig #GGz | #Bipolair | voor acceptatie van psychische klachten | schrijft #blogs en meer | Founder Orange Monday Foundation | Voorzitter Stichting Integrale Gezondheidszorg Plus |
Dit bericht werd geplaatst in Diagnose, Geestelijke Gezondheid, Gezondheidszorg, Psychische klachten, Vitaliteitfactor©, Zelfstandige zorgprofessional, Zorgverzekeraars, ZZP en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Ben jij ZZP’er? Ga JIJ ook de uitdaging aan? 1e – 2e – 3e franchisenemers tekenen bij OMC Vitaliteit Centra :-)

  1. Pingback: #Diagnose heel normaal? Het is maar hoe je het bekijkt! #diagnoseheelnormaal | Martin Jan Melinga

  2. Pingback: Massa #ontslag: onzekerheid troef in #Gezondheidszorg .. en ook mogelijkheden! #werkstress #zzp | Martin Jan Melinga

  3. Pingback: May the Force be with you! #Transitie GEEN Star Wars … eerder Mr. Bean! #Wmo #Jeugdhulp | Martin Jan Melinga

  4. Pingback: Hoe ziet de toekomst in de Gezondheidszorg er uit? PS: 4e partner tekent voor OMC Vitaliteit Centra #franchiseformule @OMCenters | Martin Jan Melinga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s